Beautifloor Laghi Maggiore

per m2 €30,50
Per pak van 1,88 m2 €57,34
Aantal pakken:
+ -
1,88 m2 | €57,34
In winkelwagen
Bereken hoeveel u nodig heeft: Rekenhulp
Aantal vierkante meters:
+ -
Bereken
Uw persoonlijke berekening
Oppervlakte in m2
Zaagverlies
Totaal m2
Pakinhoud
1,88 m2
Totaal m2 gedeeld door pakinhoud
* Wij houden standaard rekening met 5% verlies

Afmeting: 1235 x 305 mm

Totale dikte: 9,5 mm

PVC dikte: 1,5 mm

Dikte slijtlaag: 0,3 mm

Pakinhoud: 5 stuks (1,88 m2)

Gebruiksklasse: W32

Geluidsreductie: 14 Db (EN ISO 717-2)

Brandklasse: BFl S1

Warmte weerstand: 0,088 m2 K/W

Garantie: 15 jaar (privé gebruik) en 5 jaar (project gebruik

Bent u op zoek naar een vloer die niet alleen mooi is, maar ook eenvoudig te installeren en onderhouden is? Dan is de collectie Beautifloor Vinyl vloeren de perfecte keuze voor u. Door de krasbestendige toplaag bent u verzekerd van jarenlang woonplezier.
Comfortabel: Een vinyl vloer voelt plezierig aan uw voeten en is daardoor erg comfortabel. U kunt deze ook zonder enig probleem op vloerverwarming installeren. Tezamen met het geluiddempende en warmteisolerende karakter verhoogt deze vloer het woongenot.
Makkelijk te installeren: De vinyl toplaag van de vloeren is bevestigd op een hoogwaardige en vochtwerende HDF tussenlaag, waarbij de onderlaag van kurk is. Hierdoor zijn de vloeren uitermate sterk. Door de uniclic verbinding is de vloer niet alleen eenvoudig te installeren, maar ook nog eens makkelijk verhuisbaar. Bij een eventuele verhuizing bent u dus niet genoodzaakt een nieuwe vloer aan te schaffen.
Anti-allergisch: De Beautifloor Vinyl vloeren zijn zeer geschikt voor mensen met een allergie. De vloeren zijn namelijk antibacterieel, antistatisch en vrij van schadelijke stoffen. Door het vuilafstotende karakter is de vloer ook eenvoudig te onderhouden. Hierdoor is de vloer niet alleen geschikt in woon-, slaapkamers en keukens, maar ook in winkels, kantoorruimten en zelfs restaurants. Afmeting: 1235x300x9,5 mm.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen