Houten vloer leggen

Houten vloer leggen? 

Een houten vloer leggen is niet zo eenvoudig. Een houtenvloer moet mooi strak ering liggen. De legexpress kan met recht als vakman worden bestempeld.

De afwerking is essentieel. leidingen of buizen die langs de muren lopen en lastige vormen zoals deurposten moeten netjes worden weggewerkt.  

De legexpress kent de klappen van de zweep. Met ons als vakman weet u zeker dat uw houtenvloer er mooi strak in komt te liggen. Naast de praktijkervaring is de legexpress thuis in het verwerken en renoveren van houtenvloeren. Bent u dus op zoek naar een echte vakman, dan bent u hier aan het juiste adres. Wilt u meer informatie neem dan contact met ons op!

Garantie 

Indien u de vloer door onze vakmannen laat plaatsen, krijgt u voor het geleverde arbeid garantie! Zoveel vertrouwen hebben wij in onze vakmensen Wilt u meer weten? Neem dan contact  met ons, ook kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen 

 

Complete houten vloeren leggen 

Wij leggen complete vloeren. Denk hierbij niet alleen aan de houtenvloer, maar ook aan de plinten. Het leggen van plinten is zeer specialistische klus en wordt vaak door mensen uitgesteld. Wanneer u dit door echte vakmannen laat doen, bent u verzekerd van een topkwaliteit vloer. Wij kunnen alle soorten plinten voor u plaatsen, van platte plinten tot aan hoog opstaande plinten. Ook is geen enkele houten vloer voor ons een probleem.

UA-77380397-1
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen