Laminaat leggen

 

Laminaat laten leggen?

Ondanks dat systemen voor kliklaminaat steeds gebruiksvriendelijker worden, blijkt het toch nog een kunst op zich te zijn. Door gebruik te maken van de laminaat legservice kunt u veel tijd besparen. De ervaren leggers van De legexpress zijn snel en vakkundig. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met op.

 

Wat is laminaat?

Laminaat is een soort van plank die bestaat uit 4 basislagen. Deze lagen zijn samengeperst en vormen zo een dikke plank met een kliksysteem waar je een vloer van kunt leggen. Laminaat is als volgt opgebouwd:

  • Toplaag;
  • Decor;
  • Drager;
  • Contralaag.

De toplaag zorgt ervoor dat het laminaat beschermd wordt en netjes blijft. De decorlaag is de laag die je ziet. Dit is gemaakt van papier waarop het design van het laminaat is geprint. De drager is een dikkere laag. Hiermee krijgt het laminaat zijn sterkte en stabiliteit. Tot slot de contralaag. Deze laag beschermt het laminaat van onderaf tegen vocht en zorgt ook voor stabiliteit. Bij laminaat heb je een zeer kleine kans dat de planken bol of hol kunnen trekken. Bij normale vloeren gebeurt dit door spanningsverschillen in de verschillende lagen.

 

Legprijzen p/m2:

- Laminaat € 9,95 p/m2

- ondervloer plaatsen GRATIS!

- plakplinten plaatsen GRATIS!

- Hoge plint plaatsen € 3,95 p/m1 excl. Lijm

 

Bestel laminaat bij de Legexpress

Wij zijn de Legexpress. Wij zijn gespecialiseerd in vloeren en wij hebben daar dan ook een ruime voorraad in. Je kunt niet alleen bij ons terecht voor het aanschaffen en laten leggen van laminaat, maar ook voor houten vloeren en trapbekleding. Ons doel is om jou als klant de beste dienstverlening mogelijk te bieden. Daarom reageren wij zo snel mogelijk op eventuele vragen. Uiteraard geven wij ook eerlijk en professioneel advies. Hiervoor kun je contact met ons opnemen. 

 

Online laminaat bestellen

Weet je al welk laminaat jouw voorkeur heeft? Dan kun je bij ons heel gemakkelijk online bestellen. Per laminaat soort wordt er aangegeven hoeveel vierkante meter er in het pakket zit en wat je betaalt per pakket. Zo kun je precies uitrekenen hoeveel pakketten je nodig hebt. Bij de Legexpress wordt er een leveringstermijn van 5 werkdagen gehanteerd, indien de gekozen laminaatsoort op voorraad is. Is het laminaat toch niet naar wens? Je kunt binnen 14 werkdagen het laminaat terugsturen.

 

laminaat 

Laminaat aanbiedingen

tegel laminaat

hoogglans laminaat

visgraat laminaat

laminaat XL Lange en brede planken 

 

UA-77380397-1
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen