visgraat laminaat / visgraat laminaat leggen

De visgraat laminaat vloeren hebben vele voordelen waardonder het prachtige uiterlijk! De planken hebben een prachtige eiken stuctuur, welke ook voelbaar is in de plank. Dit geldt ook voor de Hongaarse punt laminaat vloeren. De vloeren zijn niet de onderscheiden van echte houten vloeren.

bekijk ons aanbod
visgraat laminaat 

 

 
Welk laminaat voor visgraat?
 
Van welk materiaal de planken gemaakt zijn, kunt u geheel zelf bepalen. Dat geldt ook voor de afwerking. Zo is het mogelijk om een PVC visgraat vloer, een visgraat laminaat of een visgraat vloer van parket te kopen. Kortom, een visgraat laminaat is simpelweg een vloer van laminaat in een visgraat patroon.
 
 
 
 
Bij visgraat laminaat wordt er rekening gehouden met een marge van 15 tot 18 %. Omdat het om drie verschillende ruimtes gaat, hebben we in dit voorbeeld 18 % marge gebruikt. Zou het om een enkele ruimte gaan, dan is er in de meeste gevallen minder snijverlies en kan er rekening worden gehouden met 15 %.
 
Kun je gewoon laminaat in visgraat leggen?
 
Niet ieder laminaat kun je in visgraat leggen. Hier zijn speciale pakketten voor. Een verpakking visgraat-vloerdelen bestaat uit twee helften: linker-en rechterdelen. Heel anders dan standaardlaminaat dus.
 
Is visgraat nog in?
 
Visgraat is op dit moment helemaal hip en zorgt zeker voor een opvallende vloer. Nu bestaat het idee nog steeds dat visgraat vloeren duur zijn en dat u ze niet zelf kunt leggen, tegenwoordig is dit echter niet meer het geval. 
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen