plakplinten / hoge plinten

Plinten om je vloer helemaal in jouw stijl af te maken

Ligt de vloer er al in bij jou thuis? Of ben je bezig om alles te kiezen wat je nodig hebt voor je nieuwe vloer? Naast een goede ondervloer een mooie houten vloer of laminaat, zijn plinten ook heel belangrijk. Ze maken namelijk je vloer echt af. Plinten kun je kiezen in heel veel soorten en maten. Zo heb je bij De legexpress plinten met een kliksysteem, plakplinten of decoratieve MDF-plinten met verschillende designs. Van strak tot heel klassiek, zo kun je eenvoudig de plint kiezen die het allerbeste bij jouw stijl past. En je kunt ook nog kiezen welke afmetingen het handigste zijn bij jou thuis. Dat scheelt je veel van het gepuzzel en gezaag.

Wil je jouw plinten online kopen?

Bij de legexpress kun je natuurlijk altijd in de winkel de verschillende plinten komen bekijken en vergelijken. Maar dat kan ook gewoon thuis van achter je computer. Ons hele assortiment staat namelijk ook op onze website. Zo kun je online in alle rust alle plinten bekijken. En heb je gevonden wat je zoekt? Dan kun je alles online kopen. Helemaal gemakkelijk wanneer je de vloer, de ondervloer en de plinten allemaal tegelijk bestelt, want we bezorgen al je online aankopen netjes bij je thuis. Zo hoef je niet te sjouwen met zware spullen.

Bij de legexpress advies vragen over het plaatsen van plinten

Plinten plaatsen is een klusje dat je zo hebt gedaan. Toch is dit een klusje wat bij veel mensen blijft liggen. Heb je niet de juiste plintenknipper in huis? Vind je het lastig om te bepalen hoe je het handigste je MDF plinten verstek zaagt? Bij ons in de winkel helpen we je zo op weg. Niet alleen met handige tips, maar ook de service die wij erbij leveren, zoals een instructie's geven om je plinten goed te plaatsen.

UA-77380397-1
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen