Laminaat leggen in rotterdam laminaat kopen

 

Legprijzen p/m2:             

 

- Laminaat € 8,95 p/m2

   in visgraat  € 16,95 p/m2

 

- Pvc € 12,50 p/m2

  in visgraat  € 19,50 p/m2

 

- Parket € 15,50 p/m2

  in visgraat € 21,50 p/m2

 

- inloopmat op maat snijden 10,00€ per stuk

 

- strippen aanbrengen 2,50€ per m1

 

- ondervloeren plaatsen € 0,50 per m2

  meer laags ondervloeren plaatsen € 1,50 per m2

 

- plakplinten plaatsen p/m1 € 0,50

  Hoge plint plaatsen € 5,85 p/m1 excl. Lijm 

 

Garantie 6 maanden 

Indien u de vloer door onze vakmannen laat plaatsen, krijgt u voor het geleverde arbeid garantie! Zoveel vertrouwen hebben wij in onze vakmensen. 

 

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons, ook kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen 

T:  06- 81121309

E: [email protected]

 

Laminaat leggen in rotterdam? Dat nemen de professionals van de Legexpress graag van je over. Misschien ben je toe aan een nieuwe vloer in de kinderkamer of ben je op zoek naar een nieuwe vloer voor in je nieuwe huis. Wij verkopen en leggen alle soorten laminaatvloeren.

Daardoor zit er altijd een variant naar wens bij. Van een visgraat vloer tot een vloer die betegeld lijkt. Bovendien bieden we de laagste leg prijzen van heel Nederland én zijn we altijd beschikbaar.
ook kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen [email protected]

Tarieven bekijken                                                                                         

 

 Professioneel laminaat leggen nabij rotterdam

  -Ruim assortiment aan vloeren
  -Laminaat legservice met de laagste prijzen van Nederland
  -Gespecialiseerd in vloeren
  -Garantie
  -Altijd beschikbaar
  -Uitstekende service

Bekijk ons aanbod en kies het laminaat naar keuze. Vervolgens leggen wij de vloer voor je. Wens je advies over welk soort laminaat het meest geschikt is voor jouw woning? Neem gerust contact met ons op voor deskundig advies.

 

Goedkoop en duurzaam laminaat
Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe vloer in rotterdam is laminaat een goede optie. Het is goedkoop en gaat ook nog eens jarenlang mee. Laminaat bestaat namelijk uit 4 basislagen, die samen een sterke plank vormen. Bovendien zijn de legkosten lager dan bij andere vloeren en vergt een kwalitatieve laminaatvloer maar weinig onderhoud.
   “Vakmanschap is meestervak”

Online laminaat bestellen

Weet je al welk laminaat jouw voorkeur heeft? Dan kun je bij ons heel gemakkelijk online bestellen. Per laminaat soort wordt er aangegeven hoeveel vierkante meter er in het pakket zit en wat je betaalt per pakket. Zo kun je precies uitrekenen hoeveel pakketten je nodig hebt. Bij de Legexpress wordt er een leveringstermijn van 5 werkdagen gehanteerd, indien de gekozen laminaatsoort op voorraad is. Is het laminaat toch niet naar wens? Je kunt binnen 14 werkdagen het laminaat terugsturen. ook kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen [email protected] 

 

Laminaat kopen bij De legexpress

 

Laminaat kopen

Bij de Legexpress kun je het laminaat kopen wat jij wil. Hier vind je een breed assortiment aan laminaat, waaronder laminaat ,  laminaat tegels,  lange en brede planken en visgraat laminaat. Verder heeft De Legexpress ook vaak laminaat in de aanbieding. Hier zitten verschillende soorten laminaat tussen dus zeker een aanrader om eens naar te kijken.

 

 

Prijzen per vierkante meter

Bij ons geniet je van de goedkoopste legservice van heel Nederland. Zo is een laminaatvloer leggen in Oosterhout al mogelijk vanaf een bedrag van € 9,95 per m. Het plaatsen van een ondervloer en plakplinten is geheel gratis. Voor het leggen van vloeren hanteren wij de volgende prijzen per vierkante meter:

-Laminaat € 9,95 p/m2
-In visgraat €16,20 p/m2
-Hoge plint €4,85 p/m excl. lijm
-Garantie op de laminaat legservice

Kwaliteit staat bij ons centraal. Wanneer je ervoor kiest om laminaat te laten plaatsen door onze vakmannen, geniet je te allen tijde van garantie. Wij hebben immers veel vertrouwen in onze vakmensen. Ze weten door hun jarenlange ervaring namelijk als de beste hoe ze op vakkundige wijze laminaat leggen.
“Bij ons geniet je van uitstekende service”

 

Wat is laminaat?

Laminaat is een soort van plank die bestaat uit 4 basislagen. Deze lagen zijn samengeperst en vormen zo een dikke plank met een kliksysteem waar je een vloer van kunt leggen. Laminaat is als volgt opgebouwd:

-Toplaag;
-Decor;
-Drager;
-Contralaag.

De toplaag zorgt ervoor dat het laminaat beschermd wordt en netjes blijft. De decorlaag is de laag die je ziet. Dit is gemaakt van papier waarop het design van het laminaat is geprint. De drager is een dikkere laag. Hiermee krijgt het laminaat zijn sterkte en stabiliteit. Tot slot de contralaag. Deze laag beschermt het laminaat van onderaf tegen vocht en zorgt ook voor stabiliteit. Bij laminaat heb je een zeer kleine kans dat de planken bol of hol kunnen trekken. Bij normale vloeren gebeurt dit door spanningsverschillen in de verschillende lagen. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen