visgraat laminaat Vloeren van topmerken.

Bent u op zoek naar prachtig visgraat laminaat? Laminaatvloeren met een visgraatmotief zijn vandaag de dag populairder dan ooit. Ze geven uw woning een unieke en chique uitstraling en zijn echte eyecatchers. Bij de legexpress vindt u een groot aanbod visgraat laminaat. Op deze pagina vind je al onze visgraat laminaat vloeren. Laat je inspireren door alle opties die wij bieden. Uitgebreid assortiment visgraat laminaat Vloeren van topmerken. 

 

Hoeveel verlies bij visgraat laminaat?

Bij visgraat laminaat wordt er rekening gehouden met een marge van 15 tot 18 %. Omdat het om drie verschillende ruimtes gaat, hebben we in dit voorbeeld 18 % marge gebruikt. Zou het om een enkele ruimte gaan, dan is er in de meeste gevallen minder snijverlies en kan er rekening worden gehouden met 15 %

 
Is visgraat vloer tijdloos?
Aangezien de eerste visgraatvloeren al eeuwen geleden gelegd zijn, kun je wel zeggen dat de vloer tijdloos is. Een groot voordeel! Het leuke is ook dat de vloer ook goed te leggen is in huizen die geen rechte hoeken heeft.
 
Wat is het effect van een visgraat vloer?
Een visgraat legrichting laat je ruimte groter lijken, zeker wanneer de pijl van de visgraat de lengte van de ruimte in wijst en wanneer je kiest voor een fijn patroon met smalle visgraten.
 
 
Waarom wel of geen visgraat vloer?
 
Een visgraat vloer heeft een luxe uitstraling, terwijl een eiken vloer met rechte banen al snel als normaal wordt gezien. Wel is een visgraat vloer een stuk drukker dan een rechte vloer. De planken zijn kleiner en de nerven lopen niet mooi door, waardoor er veel meer focus wordt gelegd op deze details.

 

De klikverbinding van een visgraat laminaat vloer
klikverbinding van een vloer bepaalt namelijk op welke manier de delen gemonteerd kunnen worden. Onze Visgraat Laminaat vloeren hebben een Fastclick verbinding. Dit zorgt ervoor dat de vloer op een makkelijke en snelle manier aan elkaar te verbinden is.

 
Welke kant leg je visgraat vloer?
Vaak kiest men ervoor om de vloer in de lengterichting te leggen, om zo de lengte/diepte van de ruimte te benadrukken. Het kan echter ook mooi zijn om de breedte van de ruimte te benadrukken of om de ruimte optisch breder te doen lijken door de vloer in breedterichting te leggen
 
 
Welke richting vloer leggen?
De algemene regel luidt als volgt: leg je vloer in de richting van de belangrijkste bron van licht en in lijn met de vaakst gebruikte deuropening. Als er meerdere ramen of deuren zijn, je voor de legrichting die het makkelijkst te installeren is.
 
De legexpress
 
 
Welk laminaat voor visgraat?
Naast 'normaal' laminaat heb je ook de keuze uit tegel laminaat of visgraat laminaat. Het verschil tussen normaal laminaat en visgraat laminaat zit hem niet in het type materiaal. Het zit hem in de legwijze. Bij visgraat laminaat leg je de planken loodrecht op elkaar in plaats van naast elkaar.
 
 
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen