Laminaat leggen in Roosendaal bij Legexpress

 

Legprijzen p/m2:

 

- Laminaat € 7,50 p/m2

   in visgraat  € 15,50 p/m2

 

- ondervloer plaatsen GRATIS!

- plakplinten plaatsen GRATIS!

- Hoge plint plaatsen € 4,85 p/m1 excl. Lijm 

 

Garantie 6 maanden 

Indien u de vloer door onze vakmannen laat plaatsen, krijgt u voor het geleverde arbeid garantie! Zoveel vertrouwen hebben wij in onze vakmensen. 

 

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons, ook kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen 

T:  06- 81121309

E: [email protected]

Laminaat leggen te Roosendaal speciaal in jouw huis. Dat doet de Legexpress graag. Een nieuw huis gekocht in Roosendaal en moet er een nieuwe vloer in? Kies dan voor laminaat. Goedkoop en het materiaal gaat lang mee. De Legexpress verkoopt alle soorten laminaatvloeren. Bestel nu jouw laminaatvloer in onze webshop of kom lang in onze showroom in Steenbergen.

Leggen van laminaat vloeren is een tijdrovende klus. Laat het doen door de Legexpress. Graag advies willen hebben welk type laminaat het beste past in jouw woning? En hoeveel laminaat je nodig dient te hebben? De Legexpress helpt je graag.

 

"De Legexpress heeft een ruim assortiment in vloeren en legservice door heel Nederland"

 

 

 

Over De Legexpress

De Legexpress is gespecialiseerd in vloeren. Het assortiment bestaat uit meer dan 200 soorten laminaat en houtenvloeren. Daarnaast monteren wij trapbekleding. Wij onderhouden ook de ondervloer en de afwerking. Wij bieden tevens laminaat legservice aan. Onze specialisten leggen op vakkundige wijze jouw laminaat vloer aan. Hieruit volgt ook het motto van de Legexpress: vakmanschap is meestervak.

 

De voordelen van laminaat vloeren

  • Laminaat is goedkoop
  • De legkosten zijn lager dan bij andere vloeren
  • Een laminaatvloer gaat lang mee
  • Laminaat heeft weinig onderhoud nodig

 

Op zoek naar een nieuwe vloer?

Een nieuwe vloer zorgt ervoor dat jouw woonkamer, gang of werkkamer er weer totaal anders en fris uit ziet. Bekijk alle soorten op de Legexpress en zoek naar een nieuwe laminaat vloer. Wat dacht je bijvoorbeeld van laminaat tegels? Laminaat, maar toch de uitstraling van tegels.

 

 

 

Alle soorten laminaat vloeren


Een ander soort vloer is visgraat laminaat. Ofschoon: een tijdloos en traditioneel patroon voor jouw vloer. De Legexpress heeft 2 merken die visgraat laminaatvloeren leveren. Namelijk Douwes Dekker en Parador. Wij doen ook op zijn tijd een paar laminaat vloeren in de aanbieding

 

Hoe ziet hoogglans laminaat eruit?

Naast tegels en visgraat verkopen wij ook hoogglans laminaatvloeren. Echter hoe zien hoogglansvloeren er precies uit? In het bijzonder staat hoogglans voor luxe. Het gladde oppervlak maakt een kamer optisch ruimer. De vloer zorgt voor een opvallende aanblik in jouw woning. Het oogt strak en modern, maar is vrijwel te combineren met iedere stijl en smaak. De hoogglans is een harde laag die bescherming biedt aan de vloer. Een hoogglans laminaat is geschikt voor intensief beloop.

 

Lange en brede laminaatplanken

Een vloer leggen met brede laminaten, dan komen grote ruimtes het beste tot hun recht. De voelbare reliëfstructuur in onze brede en lange plank geeft onmiskenbaar het gevoel van massief hout.

 

Laminaat laten leggen door de Legexpress

 

Hoeveel vierkante meter zit er in een pakket?


Als je eenmaal weet welke laminaat vloer je wilt in jouw huis, bestel je die heel eenvoudig online bij de Legexpress. Per laminaat soort geven wij aan hoeveel vierkante meter er in het pakket zit en wat je betaalt per pakket. Net als dat wij de prijs per m2 aangeven. Zo kun je precies uitrekenen hoeveel pakketten je nodig hebt. De Legexpress hanteert een leveringstermijn van 5 werkdagen, indien de gekozen laminaatsoort op voorraad is.

 

Laminaat inclusief leggen in Roosendaal


Bij de Legexpress vind je laminaat inclusief leggen in Roosendaal, Breda en omgeving. Een nieuwe vloer gevonden? Onze specialisten in leggen van laminaat garanderen je de beste laminaat legservice van Roosendaal.

 

Zo neem je contact met ons op


Graag wat meer informatie willen ontvangen over laminaat leggen in Roosendaal? Kom dan met de Legexpress in contact. Ons telefoonnummer is 06-81121309. Of stuur ons een e-mail: [email protected].

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen