Laminaat leggen in Oosterhout en omstreken

Laminaat leggen in Oosterhout? Dat nemen de professionals van de Legexpress graag van je over. Misschien ben je toe aan een nieuwe vloer in de kinderkamer of ben je op zoek naar een nieuwe vloer voor in je nieuwe huis. Wij verkopen en leggen alle soorten laminaatvloeren.

Daardoor zit er altijd een variant naar wens bij. Van een visgraat vloer tot een vloer die betegeld lijkt. Bovendien bieden we de laagste leg prijzen van heel Nederland én zijn we altijd beschikbaar.

 

 

Professioneel laminaat leggen nabij Oosterhout

  • Ruim assortiment aan vloeren
  • Laminaat legservice met de laagste prijzen van Nederland
  • Gespecialiseerd in vloeren
  • Garantie
  • Altijd beschikbaar
  • Uitstekende service

Bekijk ons aanbod en kies het laminaat naar keuze. Vervolgens leggen wij de vloer voor je. Wens je advies over welk soort laminaat het meest geschikt is voor jouw woning? Neem gerust contact met ons op voor deskundig advies.

 

Goedkoop en duurzaam laminaat

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe vloer in Oosterhout is laminaat een goede optie. Het is goedkoop en gaat ook nog eens jarenlang mee. Laminaat bestaat namelijk uit 4 basislagen, die samen een sterke plank vormen. Bovendien zijn de legkosten lager dan bij andere vloeren en vergt een kwalitatieve laminaatvloer maar weinig onderhoud.

“Vakmanschap is meestervak”

 

 

Laminaat inclusief leggen

Ondanks het kliklaminaat van tegenwoordig, is laminaat leggen in Oosterhout een klus die veel tijd en energie kost. Daarom is kiezen voor laminaat inclusief leggen een goede optie. Bij ons heb je de keuze uit vele soorten laminaatvloeren van verschillende merken. Onder andere van het huismerk, van Douwes Dekker en Quick step.

Zodra je de vloer naar wens gevonden hebt, wordt hij binnen 5 werkdagen thuis afgeleverd. Vervolgens leggen we hem voor je. Inclusief eventueel egaliseren, ondervloer en de afwerking van de vloer. Dit doen we op een snelle maar vakkundige manier.

 

Prijzen per vierkante meter

Bij ons geniet je van de goedkoopste legservice van heel Nederland. Zo is een laminaatvloer leggen in Oosterhout al mogelijk vanaf een bedrag van € 7,50 per m. Het plaatsen van een ondervloer en plakplinten is geheel gratis. Voor het leggen van vloeren hanteren wij de volgende prijzen per vierkante meter:

  • Laminaat € 7,50 p/m2
  • In visgraat €15,50 p/m2
  • Hoge plint €4,85 p/m excl. lijm

 

Garantie op de laminaat legservice

Kwaliteit staat bij ons centraal. Wanneer je ervoor kiest om laminaat te laten plaatsen door onze vakmannen, geniet je te allen tijde van garantie. Wij hebben immers veel vertrouwen in onze vakmensen. Ze weten door hun jarenlange ervaring namelijk als de beste hoe ze op vakkundige wijze laminaat leggen.

“Bij ons geniet je van uitstekende service”

 

Werkzaam door heel Brabant

Onze medewerkers van Legexpress zijn werkzaam door heel Nederland, waaronder in Brabant. Waar u ook woont in deze provincie. Van Oosterhout tot Breda, Roosendaal, Etten-Leur en Bergen op Zoom. De vakkundige laminaatleggers staan altijd voor u klaar om vloeren te leggen.

Laminaat laten leggen?

Laminaat kopen en laten leggen in Oosterhout? Onze collega’s verzorgen je graag van A tot Z. Je hebt geen omkijken meer naar het verwijderen van de oude vloer, de ondervloer en de afwerking van de laminaatvloer. Ook wanneer de vloer nog geëgaliseerd moet worden zijn wij de juiste partij. Bekijk ons assortiment aan vloeren en plaats een bestelling.

Wanneer je meer wilt weten over wat we voor je kunnen betekenen kun je altijd contact met ons opnemen. Bel naar 06-81121309 of stuur een e-mail naar [email protected].

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen