Coretec click pvc vloeren

Stijlvolle COREtec vloeren

Op zoek naar inspiratie voor een nieuwe vloer? Neem hier een kijkje in onze verschillende collecties!
Steen, hout, standaardplanken of visgraat: er zijn zoveel designs waar je uit kan kiezen om de look te crëeren die bij jou past. 

 

Bekijk snel ons Aanbod

 

Stijlvolle COREtec vloeren

Op zoek naar inspiratie voor een nieuwe COREtec vloer? Neem hier een kijkje in onze verschillende     collecties! Steen, hout, standaardplanken of visgraat: er zijn zoveel designs waar je uit kan kiezen om de look te crëeren die bij jou past. 

100% Watervast

Onze vloeren zijn dankzij onze unieke COREtec®-technologie bestand tegen water & vocht - zelfs emmers ervan.

100% Kindvriendelijk

Dankzij de duurzame opbouw en de geïntegreerde kurklaag, zijn onze vloeren warmer, stiller en altijd klaar om te spelen - zelfs tijdens onstuimige speelmomenten.

100% Huisdiervriendelijk

We geven onze vloeren extra dikke slijtlagen om krassen en slijtage te weerstaan, want de beste vriend van de mens is niet altijd de beste vriend van een vloer.

 

Bekijk snel ons Aanbod

 

COREtec vloeren

COREtec® is dé koploper in duurzame vloeren. Er zijn verschillende modellen beschikbaar, met ieder zijn eigen unieke voordelen.

 

 

Naast dat COREtec net als alle andere pvc vloeren onderhoudsvrij zijn, krasbestendig, makkelijk te leggen, zijn deze pvc vloeren ook nog eens waterbestendig. Daarnaast heeft COREtec een ondervloer met kurk, wat de vloer flexibel maakt en zich samenvoegt met de ondergrond.

 
Welke ondervloer COREtec?
 
COREtec® heeft een aangehechte kurk onderlaag zodat deze kleine ongelijkheden kan opvangen. De ondervloer dient voldoende vlak te zijn en geen grotere ongelijkheden te vertonen dan 3mm over 1,5 meter of 5mm over 3 meter.
 
Wat is COREtec PVC?
 
COREtec pvc vloer met unieke kurklaag. Coretec vloeren zijn gemaakt van gerecycled hout, bamboe, kalksteen en vinyl. De onderlaag van Coretec bestaat uit een flexibele kurklaag die zorgt voor een perfecte geluidsdemping, een aparte ondervloer is daardoor niet nodig.
 
Contact opnemen met De legexpress?

Wanneer je meer wilt weten over wat we voor je kunnen betekenen kun je altijd contact met ons opnemen. Bel naar 06-81121309 of stuur een e-mail naar [email protected].

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen