PVC vloer houtlook

Ben je op zoek naar een mooie PVC vloer? Dan zit je goed bij De Legexpress! Bij ons vind je mooie PVC vloeren met houtlook die nauwelijks van een echte houten vloer te onderscheiden zijn. Naast het kopen van de PVC vloer bieden wij ook een legservice, zo weet je zeker dat je vloer er perfect bij zal liggen! Bekijk snel ons aanbod.

 

Pagina 1 van 17

Wat is een PVC vloer met houtlook?

PVC staat voor polyvinylchloride-vloeren, wat een van kunststof gemaakte vloerbedekking is. Een PVC vloer met houtlook is met zijn hoog kwalitatieve materiaal nauwelijks van het echte houten vloer te onderscheiden. Bij ons vind je pvc vloeren van houtlook in click systeem, deze worden net als laminaat zonder lijm in elkaar geklikt. 

 

De voordelen van een houtlook PVC vloer

Voor het kopen van een houtlook PVC vloer is het logischerwijs prettig om te weten wat de eigenschappen zijn van dit materiaal. Zo heeft deze vloer onder andere deze mooie eigenschappen:

- Natuurlijke uitstraling: De houtlook PVC vloeren van De Legexpress hebben een natuurlijke uitstraling die de houten vloer ook met zich meebrengt

- Hoge kwaliteit: Bij ons vind je alleen vloeren van topkwaliteit!

- Duurzaam materiaal: houtlook PVC vloer is gemaakt van een duurzaam materiaal

- Onderhoudsvriendelijk: Het is gemakkelijk schoon te krijgen en te houden

Dit maakt het dan ook dat een PVC vloer met houtlook een populaire keuze is om als vloer te laten leggen in je huis of in een andere ruimte.

 

Voor welke PVC vloer met houtlook ga jij?

Bij ons heb je de keuze uit diverse patronen voor je houtlook PVC vloer, denk bijvoorbeeld aan visgraat vloer of een HDF-PVC.

 

Visgraat vloer

Door je PVC vloer met houtlook in visgraatvorm te leggen, kies je voor een strakke maar gezellige uitstraling in de ruimte. De naam van de visgraat PVC vloer komt van de vorm waarop die wordt gelegd, namelijk de graat van een vis.

 

HDF-PVC

Onze nieuwste toevoeging aan het vloerenassortiment: HDF-PVC. Deze vloeren vormen een prachtige aanvulling op onze diverse collectie houtlook PVC vloeren. De HDF-PVC-vloeren combineren het gebruiksgemak van laminaat met de duurzaamheid van PVC, die eenvoudig te leggen en te verhuizen zijn door het kliksysteem. De vloeren hebben een reducerende kurklaag, waardoor bij een vlakke ondergrond geen aparte ondervloer nodig is.Daarom vind je bij ons een aantrekkelijke collectie houtlook HDF-PVC-vloeren.

 

Keuze uit mooie kleuren voor een houtlook PVC vloer

In ons aanbod vind je een ruime keuze aan houtlook PVC vloeren in diverse kleuren. Zo kun je kiezen voor de lichtere kleuren als licht eiken houtlook of licht grijs. Wil je voor een warmere kleur gaan? Dan is een mooie donker eiken houtlook PVC vloer een mooie kleur. Naast deze kleur keuzes, zijn er nog meer mooie kleuren die je in ons PVC vloer met houtlook aanbod kunt vinden.

 

Bekijk ook andere mooie vloeren

Je vindt in ons aanbod niet alleen PVC vloeren met houtlook, maar ook in andere vormen. Denk bijvoorbeeld aan PVC tegel vloeren, waarbij de plinten imiteren als echte tegels. Deze zijn vervolgens ook weer in warme donkere kleuren te verkijgen, of juist in lichtere kleuren zoals onze marmeren PVC vloer.

Ook nieuwsgierig naar een ander soort vloer? In ons assortiment vind je mooie laminaat en parket vloeren. Zo heb je de keuze uit prachtige visgraat laminaat vloeren in diverse kleuren. Deze vind je online, maar je kunt ook gerust langskomen in onze showroom en de vloeren in het echt bekijken!

 

Een PVC vloer met houtlook koop je bij De Legexpress!

Overweeg je houtlook PVC vloeren aan te schaffen? Maak dan de slimme keuze voor De Legexpress. Ons assortiment houtlook PVC vloeren is gevarieerd en de prijzen zijn vriendelijk voor je budget. Verken onze collectie online en breng ook een bezoek aan onze showroom in Bergen op Zoom. Onze PVC legservice is een aanrader. Bij ons profiteer je van:

✔ Betaalbare prijzen

✔ Een breed scala aan vloeren

✔ Voortreffelijke legservice (op aanvraag)

✔ 6 maanden garantie op onze vakmanschap

✔ Altijd beschikbaar

Onze deskundige vakmensen staan paraat om jouw gekozen houtlook PVC vloeren snel en vakkundig te installeren, waar je ook in Nederland woont.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen