Douwes Dekker laminaat

Op zoek naar een mooie en goede kwaliteit laminaat? Bekijk dan snel onze Douwes Dekker laminaat assortiment! Met dit topmerk in laminaat zul je bij de Legexpress, als dealer van het merk, in verschillende vormen gelegd kunnen worden door onze legservice. Bekijk ons mooie aanbod aan Douwes Dekker laminaat hieronder!

Pagina 1 van 2

Mooi in iedere ruimte

Douwes Dekker laminaat is voor iedere ruimte een goede keuze als nieuwe vloer, waar je de juiste kleur kunt kiezen die perfect aansluit bij het huidige of gewenste interieur in de ruimte. Dit topmerk zorgt voor varianten van een moderne en luxe uitstraling naar een warme en knusse look. De stijlvolle laminaat vloeren zorgen ervoor dat er altijd een laminaat geschikt zal zijn voor jouw situatie. Dit doet Douwes Dekker in combinatie van uitstekende kwaliteit laminaat.

 

Voordelen van Douwes Dekker laminaat

Naast een fijne uitstraling en goede kwaliteit, heeft Douwes Dekker laminaatvloer nog meer prettige voordelen:

- Extreem slijtvast: De kwaliteit laminaat zorgt voor een uitstekende bescherming en is uitstekend bestand tegen krassen
- Vocht- en waterbestendig: De watervaste toplaag en het nauwsluitende kliksysteem van onze laminaatvloeren bieden een uitstekende bescherming tegen water of ander vocht. Dweil plassen water en vocht wel altijd gelijk op
- Duurzaam: Deze vloeren gaan jarenlang mee zonder zijn mooie uiterlijk te verliezen!

 

Keuze in Douwes Dekker laminaat vloeren

Onze laminaten van Douwes Dekker zijn in verschillende vormen te verkrijgen die hun eigen specifieke kenmerken hebben. Zo heb je de keuze in de collecties:

- Krachtig: Deze sterke collectie is verkrijgbaar in een robuust en strak houtpatroon in verschillende kleuren
- Spontaan: Deze vlakke en rechte planken zijn heel gemakkelijk schoon te krijgen en te reinigen. Hier heb je de keuze uit diverse decors met een landelijk uiterlijk
- Trots: Douwes Dekker laminaat collectie ‘Trots’ is met de nieuwe techniek waardoor de vloer doorloopt op de veilinggroef. Deze authentieke en waterbestendige laminaat planken zorgen voor een eigen karakter aan je nieuwe vloer
- Sympathiek: Dit zijn extra dikke laminaatvloeren van Douwes Dekker die zorgen voor een trendy vloer voor elk interieur

Daarnaast heb je de keuze om Douwes Dekker laminaat in visgraat of tegel laminaat te laten leggen. Douwes Dekkers visgraat laminaat zorgt voor een leuke stijl die voor een elegant uiterlijk van de ruimte zorgt. De laminaat tegels van Douwes Dekker zijn qua sfeer passend bij een interieur met minimalistisch design en industrieel ingerichte woning. Bekijk deze net echte betonnen vloeren in donker- en lichtgrijs!

 

onze showroom

in uw eigen ruimte bekijken

 

Verkrijgbaar in diverse kleuren

Je kunt de mooie Douwes Dekker laminaat in allerlei diverse kleuren bestellen bij de Legexpress. Denk aan mooie lichte kleuren als lichtgrijs, wit of licht eiken die je ruimte optisch groter maken of juist warme donkerbruin, zwart of donkergrijs die de ruimte knusse laat ogen en een gezellige sfeer creëert. Bekijk alle mogelijkheden en vind de perfecte kleur Douwes Dekker laminaat voor jouw nieuwe vloer!

 

Douwes Dekker laminaat laten leggen door specialisten

Laminaat vloeren zijn al meer dan 20 jaar voor veel mensen een begrip. Laminaat bestaat uit een met kunsthars geïmpregneerde decorlaag op een stabiele, watervaste HDF-drager met kliksysteem en wordt altijd ‘zwevend’ gelegd. Dit kan ook op vloerverwarming en -koeling.

Om deze vloer zo naadloos en professioneel mogelijk te laten leggen, kun je bij onze laminaat legservice door heel Nederland terecht! Onze experts kunnen elke soort vloer leggen, ook parket en PVC vloeren.
Neem gerust contact met ons op en laat je Douwes Dekker laminaat professioneel leggen door de Legexpress!

 

Laminaat van Douwes Dekker bestellen bij De Legexpress

Overweeg je de aanschaf van Douwes Dekker laminaatvloeren? Ons assortiment aan dit mooie laminaat is divers en de prijzen zijn vriendelijk voor elk budget.

✔ Betaalbare prijzen

✔ Een uitgebreid assortiment vloeren

✔ Voortreffelijke legservice (op aanvraag)

✔ 6 maanden garantie op ons vakmanschap

✔ Altijd beschikbaar

Bekijk onze collectie Douwes Dekker laminaat online of kom gezellig langs in onze showroom in Bergen op Zoom!

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen