Laminaat leggen in Breda

 

 

allergoedkoopste Legservice van Nederland.

 

Legprijzen p/m2:        

 

- Laminaat € 7,50 p/m2

   in visgraat  € 15,50 p/m2

 

- Pvc € 11,50 p/m2

  in visgraat  € 15,50 p/m2

 

- Parket € 14,50 p/m2

  in visgraat € 20,50 p/m2

 

- ondervloer plaatsen GRATIS!

- plakplinten plaatsen GRATIS!

- Hoge plint plaatsen € 4,85 p/m1 excl. Lijm 

 

 

 

Garantie 6 maanden 

Indien u de vloer door onze vakmannen laat plaatsen, krijgt u voor het geleverde arbeid garantie! Zoveel vertrouwen hebben wij in onze vakmensen. 

 

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons, ook kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen 

T:  06- 81121309

E: [email protected]

Wil je laminaat laten leggen in Breda? Neem dan vandaag nog contact op met de Legexpress! Hier kun je terecht voor het beste laminaat en een uitstekende legservice. Bij de Legexpress heb je veel keuze in verschillende soorten laminaatvloeren. Als je geen tijd hebt of gewoon niet in staat bent om het laminaat zelf te leggen, doet de Legexpress dat voor jou! Je kunt voor het beste advies direct contact opnemen.

 

 

Laminaat kopen

Bij de Legexpress kun je het laminaat kopen wat u wil. Hier vind je een breed assortiment aan laminaat, waaronder laminaat , laminaat tegels, hoogglans laminaat, lange en brede planken en visgraat laminaat. Verder heeft De Legexpress ook vaak laminaat in de aanbieding. Hier zitten verschillende soorten laminaat tussen dus zeker een aanrader om eens naar te kijken.

 

Online laminaat bestellen

Weet je al welk laminaat jouw voorkeur heeft? Dan kun je bij ons heel gemakkelijk online bestellen. Per laminaat soort wordt er aangegeven hoeveel vierkante meter er in het pakket zit en wat je betaalt per pakket. Zo kun je precies uitrekenen hoeveel pakketten je nodig hebt. Bij de Legexpress wordt er een leveringstermijn van 5 werkdagen gehanteerd, indien de gekozen laminaatsoort op voorraad is. Is het laminaat toch niet naar wens? Je kunt binnen 14 werkdagen het laminaat terugsturen.

 

 

Laminaat legservice

Het leggen van laminaat is een klusje waar je liever niet teveel tijd aan besteed. Misschien heb je er wel helemaal geen tijd voor. De vloerexperts van de Legexpress staan op dat moment voor je klaar. Je kunt altijd contact met ons opnemen voor het laten leggen van het laminaat. Dit gebeurd uiteraard op vakkundige wijze.

 

Onze diensten

Wij kunnen elke soort vloer leggen, niet alleen laminaat. Het is belangrijk dat je een goede basisvloer hebt, als je een nieuwe vloer wilt laten leggen. Heb je dit niet? Dan zal de vloer eerst geëgaliseerd moeten worden. In hoeverre dit moet gebeuren, is afhankelijk van de soort vloer die je wilt laten leggen. Ook voor het egaliseren of een ondervloer leggen kun je met ons contact opnemen. Wij zijn je graag van dienst met het leggen van een nieuwe vloer!

 

Bezoek onze showroom

Ben je op zoek naar laminaat inclusief leggen in Breda? Dan ben je van harte welkom in onze showroom in Bergen op zoom. In deze showroom hebben wij een brede tentoonstelling van PVC, laminaat en houten voorbeeldvloeren. Je kunt het laminaat vergelijken met andere soorten laminaat en op die manier de juiste keuze maken. Uiteraard kunt u ook in onze showroom terecht voor professioneel advies. Onze showroom is geopend van maandag tot en met vrijdag op afspraak kunt u overdags niet geen probleem u kunt ook avonds bij ons terecht.  zaterdag is de showroom geopend van 10 uur tot 16 uur.

 

Waarom laminaat?

Laminaat heeft vele voordelen. Als het laminaat eenmaal in de ruimte ligt, lijkt het heel erg op een houten- of parketvloer. Het voordeel is dat laminaat vele malen goedkoper is. Ook de legkosten zijn lager in vergelijking met een houten vloer. Daarnaast gaat laminaat lang mee en het heeft weinig onderhoud nodig. Ben jij ook al overtuigd door deze voordelen van laminaat? Bestel dan gelijk laminaat voor uw woning!

 

 

Wat is laminaat?

Laminaat is een soort van plank die bestaat uit 4 basislagen. Deze lagen zijn samengeperst en vormen zo een dikke plank met een kliksysteem waar je een vloer van kunt leggen. Laminaat is als volgt opgebouwd:

  • Toplaag;
  • Decor;
  • Drager;
  • Contralaag.

De toplaag zorgt ervoor dat het laminaat beschermd wordt en netjes blijft. De decorlaag is de laag die je ziet. Dit is gemaakt van papier waarop het design van het laminaat is geprint. De drager is een dikkere laag. Hiermee krijgt het laminaat zijn sterkte en stabiliteit. Tot slot de contralaag. Deze laag beschermt het laminaat van onderaf tegen vocht en zorgt ook voor stabiliteit. Bij laminaat heb je een zeer kleine kans dat de planken bol of hol kunnen trekken. Bij normale vloeren gebeurt dit door spanningsverschillen in de verschillende lagen.

 

Bestel laminaat bij de Legexpress

Wij zijn de Legexpress. Wij zijn gespecialiseerd in vloeren en wij hebben daar dan ook een ruime voorraad in. Je kunt niet alleen bij ons terecht voor het aanschaffen en laten leggen van laminaat, maar ook voor houten vloeren en trapbekleding. Ons doel is om jou als klant de beste dienstverlening mogelijk te bieden. Daarom reageren wij zo snel mogelijk op eventuele vragen. Uiteraard geven wij ook eerlijk en professioneel advies. Hiervoor kun je contact met ons opnemen.

 

Bestel nu online laminaat!

Ben je er al uit welk laminaat jij graag zou willen hebben in jouw woning? Bestel dan nu direct online! Het laminaat wordt dan binnen 5 werkdagen bij u thuis afgeleverd, tenzij anders aangegeven. Heb je vooraf nog vragen en wil je contact met ons opnemen? Dat kan uiteraard. Je kunt contact opnemen door te bellen of te appen naar 06-81121309 of door een e-mail te sturen naar [email protected].

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen