Laminaat leggen Den Haag

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner voor het leggen van laminaat in Den Haag? Zoek dan niet verder! Als vloerenexpert staan we klaar om vakmanschap te leveren en jouw ruimte te voorzien van een prachtige laminaatvloer. Of je nu laminaat wil laten leggen in je woonkamer, slaapkamer, keuken of kantoor: wij bieden professionele laminaat legservice in heel Nederland, inclusief Den Haag.

Wil je meer weten? Neem dan contact met ons, ook kun je een vrijblijvende offerte aanvragen

 

 

 

Voordelen van onze legservice

Onze ervaren vakmensen zorgen voor een vakkundig legwerk van jouw laminaatvloer. Met oog voor detail en precisie leggen wij de vloer zodat deze niet alleen mooi oogt, maar ook lang mee kan gaan. Daarnaast begrijpen we dat jouw tijd waardevol is. Daarom streven we naar efficiëntie in ons werk, zodat jij kunt vertrouwen op een snelle en soepele installatie van de door jou gekozen laminaatvloer. Bovendien bieden we de laagste leg prijzen van heel Nederland én zijn we altijd beschikbaar. Of je nu in Den Haag woont of elders in Nederland: onze legservice is altijd beschikbaar, waar en wanneer je ons ook nodig hebt.

Ons aanbod laminaatvloeren

Ons assortiment omvat een breed scala aan laminaatvloeren, geschikt voor elke smaak en stijl. Van een visgraatvloer tot een vloer die betegeld lijkt en van natuurlijke houttinten tot eigentijdse grijstinten: wij hebben laminaat dat perfect aansluit bij jouw interieur. Daarnaast bieden wij diverse texturen en afwerkingen, zodat je de ideale laminaatvloer kan kiezen die aan al jouw wensen voldoet. Of je nu op zoek bent naar een klassieke uitstraling of een modern design: wij hebben een uitgebreid assortiment laminaatvloeren waaruit je kunt kiezen. 

Twijfel je over je keuze of wil je persoonlijk advies? Ons team staat klaar om je te adviseren bij het kiezen van het juiste laminaat. 

 

 

Legprijzen per p/m2

Je kunt bij ons terecht voor het beste laminaat en een uitstekende legservice. Als je geen tijd hebt of gewoon niet in staat bent om het laminaat zelf te leggen, doet De Legexpress dat voor jou! Binnen een straal van 100 km van ons adres in Bergen op Zoom betaal je geen voorrijkosten, tenzij de afspraak wordt geannuleerd op dezelfde dag. Daarnaast hanteren wij de onderstaande leg tarieven:

  • Laminaat €7.50 p/m2

   in visgraat  € 15,50 p/m2

  • Hoge plint €4,85 p/m excl. lijm
  • Ondervloer plaatsen GRATIS!
  • Plakplinten plaatsen GRATIS!

Wil je laminaat laten leggen in Den Haag? Neem dan vandaag nog contact op met De Legexpress! 

Laminaat laten leggen in Den Haag door De Legexpress

Wil je laminaat laten leggen in Den Haag? Kies dan voor De Legexpress. Wij zijn al jaren gespecialiseerd in vloeren. Met onze laminaat legservice wordt jouw laminaatvloer in Den Haag vakkundig en snel gelegd. Zelf bieden we een ruim assortiment van meer dan 500 verschillende soorten laminaat, pvc en parketvloeren. Wanneer je de laminaatvloer bij ons koopt en door ons laat leggen, dan geniet je van extra korting. Bij De Legexpress kun je rekenen op:

✔ Ruim assortiment aan vloeren

✔ Lage prijzen

✔ Uitstekende legservice (op aanvraag)

✔ 6 maanden garantie op de door ons verrichte arbeid

✔ Altijd beschikbaar

Bespaar tijd en laat jouw laminaat in Den Haag vakkundig en voordelig leggen door experts!

 

Wil je meer weten? Neem dan contact met ons, ook kun je een vrijblijvende offerte aanvragen 

T:  06- 81121309

E: [email protected]

[powr-form-builder id="44422900_1574264520"]

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen