Goedkoop laminaat

 

 

                                         

Goedkoop laminaat kopen? 

Ben je op zoek naar goedkoop laminaat? De Legexpress heeft een groot assortiment aan mooie en goedkope laminaatvloeren

Bestel dan nu direct online! je vloer wordt dan binnen 5 werkdagen bij u thuis afgeleverd, tenzij anders aangegeven. ook kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen

 

Vind goedkoopste laminaat

Laminaat kopen bij De legexpress

Ben je net verhuisd en wil je laminaat kopen voor de vloer? Bij de legexpress vind je verschillende stijlen laminaat: van rustiek en modern tot klassiek en neutraal. Laminaat heeft een houtlook en is nauwelijks van een echt houten vloer te onderscheiden. Welke variant laminaat je ook kiest, dankzij het kliksysteem leg je probleemloos en snel je eigen laminaatvloer. Vergeet overigens niet om onder je laminaat een geschikte ondervloer te leggen en bijpassende plinten te kopen. Zo werk je je laminaat tot in de details af.

vloer wordt dan binnen 5 werkdagen bij u thuis afgeleverd
ook kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen
[email protected]

We hebben meer dan
200 soorten kliklaminaat,

 

 

Legservice door heel Nederland.

Heeft u al vloer gekocht en wilt u het liever vandaag dan morgen laten leggen? Onze vloeren experts staan al voor u klaar. Denkt u nog na welke kleur laminaat of parket het beste bij uw interieur past? Neemt u rustig de tijd, want de legservice van De legexpress is altijd voor u beschikbaar. Voor vakkundig laminaat leggen pvc en parket leggen bent u bij ons altijd welkom. Zodra u zover bent leggen wij uw vloer deskundig en snel.

Legprijzen p/m2:

- Laminaat € 7,50 p/m2

- in visgraat € 15,50 p/m2

- ondervloer plaatsen GRATIS!

- plakplinten plaatsen GRATIS!

- Hoge plint plaatsen € 4,85 p/m1 excl. Lijm

Garantie

Indien u de vloer door onze vakmannen laat plaatsen, krijgt u voor het geleverde arbeid garantie! Zoveel vertrouwen hebben wij in onze vakmensen Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons, ook kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen. [email protected]

 

Vragen? Bel of WhatsApp ons!
06-81121309

 

Wat is laminaat?

Laminaat is een soort van plank die bestaat uit 4 basislagen. Deze lagen zijn samengeperst en vormen zo een dikke plank met een kliksysteem waar je een vloer van kunt leggen. Laminaat is als volgt opgebouwd:

Toplaag;
Decor;
Drager;
Contralaag.

De toplaag zorgt ervoor dat het laminaat beschermd wordt en netjes blijft. De decorlaag is de laag die je ziet. Dit is gemaakt van papier waarop het design van het laminaat is geprint. De drager is een dikkere laag. Hiermee krijgt het laminaat zijn sterkte en stabiliteit. Tot slot de contralaag. Deze laag beschermt het laminaat van onderaf tegen vocht en zorgt ook voor stabiliteit. Bij laminaat heb je een zeer kleine kans dat de planken bol of hol kunnen trekken. Bij normale vloeren gebeurt dit door spanningsverschillen in de verschillende lagen.

Onze diensten

Wij kunnen elke soort vloer leggen, niet alleen laminaat. Het is belangrijk dat je een goede basisvloer hebt, als je een nieuwe vloer wilt laten leggen. Heb je dit niet? Dan zal de vloer eerst geëgaliseerd moeten worden. In hoeverre dit moet gebeuren, is afhankelijk van de soort vloer die je wilt laten leggen. Ook voor het egaliseren of een ondervloer leggen kun je met ons contact opnemen. Wij zijn je graag van dienst met het leggen van een nieuwe vloer!

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen