PVC vloer licht eiken

Op zoek naar een prachtige lichte PVC vloer? Dan ben je aan het juiste adres bij De Legexpress! Wij presenteren een schitterende collectie PVC vloeren in licht eiken, die moeiteloos de luxe en gezellige uitstraling die je bij een eiken vloer wilt. Naast het verkrijgen van je PVC vloer, verzorgen wij tevens een professionele legservice, zodat je verzekerd bent van een perfect gelegde nieuwe vloer. Ontdek snel ons assortiment!

Pagina 1 van 2

Een lichte PVC vloer van licht eiken

PVC, oftewel polyvinylchloride, vormt de basis van een duurzame vloerbedekking. Onze licht eiken vloeren in PVC uitvoering staat bekend om zijn uitstekende kwaliteit en uitstraling van echte houten vloeren. Bij ons tref je PVC vloeren in licht eiken met een handig kliksysteem, waardoor ze eenvoudig zonder lijm in elkaar worden gezet, net als laminaat.

 

Waarom een licht eiken PVC vloer laten leggen?

Wanneer je overweegt een PVC vloer in licht eiken aan te schaffen, is het vanzelfsprekend om op de hoogte te zijn van de eigenschappen van dit materiaal. Onze PVC eiken vloeren onder andere deze prachtige kenmerken:

- Authentieke uitstraling: Een PVC vloer van licht eiken zijn ontworpen met een natuurlijke uitstraling die de warmte van een eikenhouten vloer uitstraalt
- Uitstekende kwaliteit: Wij garanderen enkel vloeren van topkwaliteit!
Duurzaamheid: Onze licht eiken PVC vloeren zijn vervaardigd uit duurzaam materiaal, wat bijdraagt aan een langdurige levensduur
- Onderhoudsgemak: Het schoonmaken en onderhouden van een licht eiken PVC vloer is eenvoudig en efficiënt

Deze voordelen maken een PVC eiken vloer een geliefde keuze voor zowel woningen als andere ruimtes.

 

Keuze uit mooie PVC vloeren van licht eiken

Een PVC vloer kan in verschillende manieren worden gelegd en ook zit er een verschil in het soort PVC vloer. Zo kun je de licht eiken PVC vloer in visgraat motief laten leggen en ook kiezen uit een HDF-PVC.

 

Visgraatvloer

Een visgraat PVC vloer met licht eiken uitstraling geeft de ruimte een stijlvolle en tegelijkertijd luxe ambiance. De benaming 'visgraat' voor deze vloer komt van de legwijze, die lijkt op de graatstructuur van een vis.

 

HDF-PVC

Een van onze mooie toevoegingen in ons aanbod van een licht eiken PVC vloer: HDF-PVC. Deze vloeren vormen een prachtige aanvulling op onze diverse collectie licht eiken PVC vloeren. HDF-PVC combineert het gebruiksgemak van laminaat met de duurzaamheid van PVC en kan dankzij het handige kliksysteem eenvoudig worden gelegd en verplaatst.

Bovendien heeft deze PVC vloer een geluiddempende kurklaag, waardoor een aparte ondervloer bij een egale ondergrond overbodig is. Ontdek daarom snel onze aantrekkelijke selectie licht eiken HDF-PVC vloeren.

 

Andere PVC vloeren dan licht eiken

Ben je, naast de licht eiken PVC vloer, op zoek naar een andere leuke PVC vloer? Bij De Legexpress vind je deze mooie vloeren ook in andere vormen. Denk bijvoorbeeld aan een mooie PVC vloer in houtlook, die nauwelijks te onderscheiden zijn van een echte houten vloer. Deze zijn te bestellen in een warme donkere houtlook kleur of juist in een lichtere ruime kleur.

Daarnaast zijn nog vele andere mogelijkheden voor een PVC vloer in de gewenste ruimte, bekijk deze online of bezoek onze showroom!

 

Ook nieuwsgierig naar andere soorten vloeren?

In ons aanbod hoef je niet alleen te kiezen voor een licht eiken PVC vloer, zo kun je bij ons ook vloeren van laminaat en parket bestellen. Ben je wel op zoek naar een licht eiken uitstraling? Dan is de visgraat laminaat in licht eiken de perfecte vloer voor jou.

 

De PVC vloer licht eiken laten leggen door specialisten

Bij De Legexpress beperken we ons niet tot alleen het verkopen van hoogwaardige licht eiken PVC vloeren; we bieden ook een uitgebreide legservice aan. Wij kunnen iedere soort vloer voor jou neerleggen en nemen bovendien het verwijderen van de bestaande vloeren ook op onze rekening.

 

Licht eiken PVC vloer bestellen bij De Legexpress

Denk je erover om een PVC vloer in licht eiken te bestellen? Maak dan een verstandige keuze door te kiezen voor De Legexpress. Ons assortiment licht eiken PVC vloeren is uitgebreid en de prijzen zijn vriendelijk voor elk budget. Ontdek onze collectie online en breng ook een bezoek aan onze showroom in Bergen op Zoom. Onze PVC legservice is een absolute aanrader. Bij ons kun je profiteren van:

✔ Betaalbare prijzen

✔ Een breed scala aan vloeren

✔ Uitstekende legservice (op aanvraag)

✔ 6 maanden garantie op ons vakmanschap

✔ Altijd beschikbaar

Onze ervaren vakmensen staan klaar om jouw gekozen licht eiken PVC vloeren snel en professioneel te installeren, waar je ook in Nederland woont.

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen