Meister LS350 Visgraat laminaat

Visgraat in een modern jasje: dit traditionele legpatroon ziet er chic, elegant en zeer gevarieerd uit. Als laminaatvloer is het daarnaast bijzonder gemakkelijk te reinigen en robuust! De hoogwaardige synchroonstructuur en fijne microvoeg rondom iedere plank geven deze vloer een bijzonder authentieke en natuurlijke uitstraling. Het speciale oppervlak Diamond Pro is krasbestendig, en is bovendien lichtecht en bestand tegen chemicaliën. Nog een voordeel: met het gepatenteerde UniZip-legsysteem, is het leggen een fluitje van een cent!

Vloer in uw eigen ruimte bekijken

 

Voordelen van visgraat laminaat

De authentieke en realistische look maken de vloer een genot om naar te kijken in iedere ruimte. Een visgraatvloer is ideaal wanneer je een ruimte een luxe uitstraling wilt geven zonder er te veel geld aan uit te hoeven geven. Wij bieden zeer betaalbare visgraat laminaatvloeren aan. Niet alleen het uiterlijk, maar ook de eigenschappen maakt dit type vloer tot een van onze favorieten. Zo is deze uiterst geschikt voor zwaar woongebruik, gemakkelijk in onderhoud en toepasbaar in iedere ruimte. Deze klassieke vormgeving staat stijlvol in iedere woning. Het grote voordeel van visgraat laminaat licht eiken vloeren is dat de lichte kleur de ruimte optisch groter laat lijken.

 

Onderhoud van visgraat laminaat

Het reinigen en onderhouden van je visgraat laminaat licht eiken vloer is essentieel om de levensduur en schoonheid van je vloer te behouden. Het specifieke onderhoud kan echter variëren afhankelijk van het type laminaat dat je hebt gekozen. 

Over het algemeen geldt voor alle visgraat laminaatvloeren dat ze regelmatig moeten worden schoongemaakt om stof, vuil en gemorste vloeistoffen te verwijderen. Dit kan eenvoudig worden gedaan met een zachte bezem of een stofzuiger met een zachte borstel. Vervolgens kun je de vloer reinigen met een vochtige doek of een dweil die goed is uitgewrongen. Vermijd overmatig water, want te veel vocht kan laminaat beschadigen.

Het type reinigingsmiddel dat je gebruikt, moet ook worden afgestemd op het specifieke laminaat. Sommige fabrikanten raden aan om alleen hun aanbevolen reinigingsproducten te gebruiken, terwijl andere laminaat soorten gevoeliger kunnen zijn voor bepaalde chemicaliën. Het is belangrijk om de instructies van de fabrikant te volgen om te voorkomen dat je de vloer beschadigt.

Naast het reguliere schoonmaken, is het belangrijk om te weten dat sommige visgraat laminaat vloeren een beschermende toplaag hebben, terwijl andere dat niet hebben. Laminaat met een beschermende toplaag is doorgaans duurzamer en beter bestand tegen slijtage en krassen. Door jouw visgraat laminaat wit eiken vloer op een juiste manier te onderhouden, kun je jarenlang genieten van een prachtige vloer.

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen