Laminaat legservice

Laminaat laten leggen? Maak gebruik van de laminaat legservice van De Legexpress!

 

 

     

Laminaat legservice

Wil je laminaat laten leggen? De Legexpress biedt naast een groot assortiment vloeren, waaronder laminaatvloeren, ook een aanvullende laminaat legservice. We leggen laminaatvloeren in heel Nederland. We leggen zowel vloeren die bij ons zijn gekocht als bij een andere partij. Ben je er nog niet over uit welke kleur laminaat of parket het beste bij jouw interieur past? Neem dan rustig de tijd, want de laminaat legservice van De Legexpress is altijd beschikbaar. Voor vakkundig laminaat leggen, pvc en parket leggen ben je bij ons aan het juiste adres. Ontdek onze laminaat legservice en laat jouw laminaatvloer leggen door onze vakmensen.

 

Waarom een laminaat vloer laten leggen?

Het leggen van een vloer is een tijdrovende klus. Heb je hier zelf geen zin in, geen tijd voor of besteed je het liever uit aan iemand die weet wat ‘ie doet? Dan kun je deze klus overlaten aan De Legexpress. 

Wanneer je een vloer wilt laten leggen is het belangrijk dat je een goede basisvloer hebt. Wanneer dit niet het geval is, zal de basisvloer eerst geëgaliseerd moeten worden. Ook dit is afhankelijk van de soort vloer die je wilt laten leggen, omdat de ene vloer minder goed tegen hoogteverschillen kan dan de andere vloer. Soms is een goede ondervloer de oplossing. Beide handelingen kunnen wij je bieden en voor je waarmaken.

 

Manieren van laminaat leggen

Naast dat je de keuze hebt uit verschillende soorten laminaat, heb je de keuze in de manier waarop het laminaat wordt gelegd. Je kunt laminaat zowel in de breedte als in de lengte laten leggen. Het diagonaal leggen van laminaat wordt ook steeds vaker gedaan. Deze manier van leggen geeft een ruimtelijk effect. Hierdoor oogt de ruimte dus groter. Diagonaal leggen van een laminaatvloer brengt echter wel meer kosten met zich mee, gezien het meer werk is voor de vloerenlegger.

 

Ontdek onze laminaat legservice

Wij kunnen elke soort vloer voor je leggen. Zo leggen wij vloeren onder andere houten vloeren, laminaat, parketvloeren, pvc vloeren. Ook kun je ons inschakelen voor het verwijderen van oude vloeren en voor het leggen van ondervloeren. Of je je vloer nu bij ons of bij een andere partij hebt gekocht: wij leveren enkel kwaliteit legwerk. Met onze laminaat legservice ben je verzekerd van 6 maanden garantie op de door ons verrichte arbeid. Wij leggen diverse soorten laminaat, van visgraat laminaat tot tegellaminaat. Ook kliklaminaat kun je door ons laten leggen. Heb je een wat kleiner budget en ben je op zoek naar goedkoop laminaat? Ook dat vind je bij ons. Onze vakmannen staan klaar om jouw vloer waar dan ook in Nederland snel en deskundig te leggen.

 

 

 

 

 

Laminaat legservice kosten

Ben je benieuwd naar de kosten van onze laminaat legservice? Hieronder vind je een overzicht van onze tarieven.

Bij iedere vloer die wij binnen een straal van 100 kilometer ons adres leggen betaal je geen voorrijkosten. Wanneer de vloer wordt gelegd buiten deze straal, rekenen wij voorrijkosten van €50,- per dag. Komen we op de dag van de afspraak en kan de klus niet doorgaan, brengen we ook voorrijkosten in rekening.

 

Inmeten op locatie

Voordat we laminaat gaan leggen, komen we de vloer op locatie inmeten. Hiervoor gelden onderstaande tarieven:

 • binnen een straal van 100 kilometer van ons adres €65,-
 • buiten de straal van 100 kilometer van ons adres €95,-

 

Legprijzen p/m2 wanneer de vloer bij ons is gekocht 

Wanneer je jouw laminaatvloer bij ons hebt gekocht, profiteer je van korting op onze laminaat legservice. Onderstaand vind je de tarieven van onze laminaat legservice met een vloer die gekocht is bij De Legexpress:

 • Laminaat € 7,50 p/m2 (in visgraat  € 15,50 p/m2)
 • Plakplinten plaatsen GRATIS!
 • Inloopmat op maat snijden €10,- per stuk
 • Strippen aanbrengen €2,50 per m1
 • Enkellaags ondervloeren plaatsen gratis
 • Meerlaags ondervloeren plaatsen €1,50 per m2

*al onze prijzen zijn exclusief materiaal

 

Legprijzen p/m2 wanneer je de vloer bij een ander hebt gekocht

Als je je laminaatvloer bij een andere partij hebt gekocht, kunnen wij deze alsnog voor je leggen. Hierbij gelden andere tarieven dan wanneer je het laminaat bij ons hebt gekocht. Hieronder vind je een overzicht van tarieven van onze laminaat legservice wanneer je de vloer bij een andere partij hebt gekocht:

 • Laminaat € 8,95 p/m2 (in visgraat  € 16,95 p/m2)
 • Plakplinten plaatsen p/m1 € 0,50
 • Hoge plint plaatsen € 5,85 p/m2 excl. Lijm 
 • Inloopmat op maat snijden €10,- per stuk
 • Strippen aanbrengen €2,50 per m1
 • Ondervloeren plaatsen € 0,50 per m2
 • Meerlaags ondervloeren plaatsen € 1,50 per m2

*al onze prijzen zijn exclusief materiaal

 

Garantie 

Indien je kiest voor de laminaat legservice van De Legexpress, ben je verzekerd van 6 maanden garantie over de geleverde arbeid. Zo getuigen wij het vertrouwen in onze vakmensen. 

Wil je meer weten over onze laminaat legservice? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 06-81121309 of stuur een mailtje via [email protected]. Je kunt tevens een vrijblijvende offerte aanvragen.

 

Online laminaat bestellen

Weet je al welk laminaat jouw voorkeur heeft? Dan kun je bij ons heel gemakkelijk online bestellen. Per laminaat soort wordt er aangegeven hoeveel vierkante meter er in het pakket zit en wat je per pakket betaalt. Zo kun je precies uitrekenen hoeveel pakketten je nodig hebt. Bij de Legexpress wordt er een leveringstermijn van 5 werkdagen gehanteerd, indien de gekozen laminaatsoort op voorraad is. Is het laminaat toch niet naar wens? Je kunt binnen 14 werkdagen het laminaat terugsturen. Bestel eenvoudig online en maak gebruik van onze laminaat legservice. Naast een webshop hebben wij ook onze showroom in Bergen op Zoom. Hier heb je de mogelijkheid om het aanbod in het echt te bekijken. Uiteraard voorzien we je daar ook graag van persoonlijk advies.

 

Laminaatvloer laten leggen bij jou thuis

Wij leggen laminaatvloeren in heel Nederland. Binnen een straal van 100 km van ons adres in Bergen op Zoom betaal je geen voorrijkosten, tenzij de afspraak wordt geannuleerd op dezelfde dag. Wil je dus laminaat laten leggen in plaatsen als:

 

 

Dan betaal je geen voorrijkosten. Onze specialisten leggen op vakkundige wijze jouw laminaatvloer aan. Hieruit volgt ook het motto van De Legexpress: vakmanschap is een meester vak. 

 

Ontdek de laminaat legservice van De Legexpress

Wij zijn al jaren gespecialiseerd in vloeren. Zo bieden we een ruim assortiment van meer dan 500 verschillende soorten laminaat, pvc en parketvloeren. Je profiteert bij ons van:

Lage prijzen

Uitstekende legservice

6 maanden garantie op de door ons verrichte arbeid

Onze vakmannen zijn altijd beschikbaar en kunnen snel en deskundig jouw gewenste laminaatvloer leggen, waar dan ook in Nederland. Je kunt altijd contact met ons opnemen voor het laten leggen van het laminaat. Dit gebeurd uiteraard op vakkundige wijze. Ontdek de voordelen van onze laminaat legservice en laat jouw laminaat leggen door De Legexpress!

 

Wil je meer weten over onze legservice? Neem dan contact met ons, je kunt ook een vrijblijvende offerte aanvragen 

T:  06- 81121309

E: [email protected]

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen