Hoge Plinten en plakplinten

Hoge plinten of plakplinten kopen? Dat doet u online bij de legexpress. De legexpress beschikt over het mooiste online aanbod van Hoge Plinten en plakplinten.

 

Hoge plinten wit 

Met de Hoge plinten wit van De legexpress werk je jouw vloer helemaal netjes af. Plinten maken je kamers tot een mooi geheel, maar ze zijn ook praktisch. Een plint beschermt namelijk de uiteinden van zowel de vloer als de wand. Iedere plint heeft zo zijn eigen functie en uiterlijk en is beschikbaar in allerlei en hoogtes. Wil je bijvoorbeeld naast bescherming ook je bedrading wegwerken? Ga dan voor een overzetplint. Zoek je plinten die je kamer optisch vergroten? Denk dan eens aan witte, hoge plinten.

hoge plinten 

 

Plakplinten

Ben je bezig een nieuwe vloer te kiezen of heb je al een vloer liggen? Niet alleen de ondervloer en de vloer zelf zijn belangrijk. De plinten mogen niet vergeten worden. Plakplinten zorgen voor een mooie afdekking van de ruimte tussen de vloer en de muur. Deze zorgen voor een mooie afwerking van de gehele ruimte. Plakplinten zijn liggende plinten die bevestigd worden op de vloer. Aan de achterkant van de plint zit een plakstrook waarmee de plint gemakkelijk vastgezet kan worden. Met deze platte, vlakke lat kunnen kleine kiertjes en naden worden afgedekt.

Plakplinten

Zo werk je vloer tot in de details af. vloer wordt dan binnen 5 werkdagen bij u thuis afgeleverd. ook kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen
[email protected] 

 

Legprijzen p/m2:

- Laminaat € 9,95 p/m2
  in visgraat € 18,50 p/m2

- Pvc € 13,25 p/m2
  in visgraat € 18,50 p/m2

- Parket € 15,50 p/m2
  in visgraat € 27,20 p/m2

- ondervloer plaatsen GRATIS!

- plakplinten plaatsen GRATIS!

- Hoge plint plaatsen € 4,85 p/m1 excl. Lijm

Garantie

Indien u de vloer door onze vakmannen laat plaatsen, krijgt u voor het geleverde arbeid garantie! Zoveel vertrouwen hebben wij in onze vakmensen Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons, ook kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen [email protected]

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen