Laminaat Laten Leggen in bergen op zoom

 

Professioneel laminaat leggen nabij bergen op zoom

-Ruim assortiment aan vloeren

-Laminaat legservice met de laagste prijzen van Nederland

-Gespecialiseerd in vloeren

-Garantie

-Altijd beschikbaar

-Uitstekende service

Bekijk ons aanbod en kies het laminaat naar keuze. Vervolgens leggen wij de vloer voor je. Wens je advies over welk soort laminaat het meest geschikt is voor jouw woning? Neem gerust contact met ons op - voor deskundig advies.

ook kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen

 

Legprijzen p/m2:        

 

- Laminaat € 7,50 p/m2

   in visgraat  € 15,50 p/m2

 

- Pvc € 11,50 p/m2

  in visgraat  € 18,50 p/m2

 

- Parket € 14,50 p/m2

  in visgraat € 20,50 p/m2

 

- inloopmat op maat snijden 10,00€ per stuk

 

- stripen aanbrengen 2,50€ per m1

 

- enkellaagse ondervloeren plaatsen gratis

  meerlaagse ondervloeren plaatsen 1,50€ per m2

 

- plakplinten plaatsen GRATIS!

  Hoge plint plaatsen € 4,85 p/m1 excl. Lijm 

 

al onze pijzen zijn exclusief Materiaal

 

Garantie 6 maanden 

Indien u de vloer door onze vakmannen laat plaatsen, krijgt u voor het geleverde arbeid garantie! Zoveel vertrouwen hebben wij in onze vakmensen. 

 

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons, ook kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen 

T:  06- 81121309

E: [email protected]

Laminaat leggen in bergen op zoom? Dat nemen de professionals van de Legexpress graag van je over. Misschien ben je toe aan een nieuwe vloer in de kinderkamer of ben je op zoek naar een nieuwe vloer voor in je nieuwe huis. Wij verkopen en leggen alle soorten laminaatvloeren.

Daardoor zit er altijd een variant naar wens bij. Van een visgraat vloer tot een vloer die betegeld lijkt. Bovendien bieden we de laagste leg prijzen van heel Nederland én zijn we altijd beschikbaar.

Tarieven bekijken

 

Bekijk ons aanbod

 

Online laminaat bestellen

Weet je al welk laminaat jouw voorkeur heeft? Dan kun je bij ons heel gemakkelijk online bestellen. Per laminaat soort wordt er aangegeven hoeveel vierkante meter er in het pakket zit en wat je betaalt per pakket. Zo kun je precies uitrekenen hoeveel pakketten je nodig hebt. Bij de Legexpress wordt er een leveringstermijn van 5 werkdagen gehanteerd, indien de gekozen laminaatsoort op voorraad is. Is het laminaat toch niet naar wens? Je kunt binnen 14 werkdagen het laminaat terugsturen.

 

Waarom laminaat?

Laminaat heeft vele voordelen. Als het laminaat eenmaal in de ruimte ligt, lijkt het heel erg op een houten- of parketvloer. Het voordeel is dat laminaat vele malen goedkoper is. Ook de legkosten zijn lager in vergelijking met een houten vloer. Daarnaast gaat laminaat lang mee en het heeft weinig onderhoud nodig. Ben jij ook al overtuigd door deze voordelen van laminaat? Bestel dan gelijk laminaat voor uw woning!

 

Wat is laminaat?

Laminaat is een soort van plank die bestaat uit 4 basislagen. Deze lagen zijn samengeperst en vormen zo een dikke plank met een kliksysteem waar je een vloer van kunt leggen. Laminaat is als volgt opgebouwd:

-Toplaag;

-Decor;

-Drager;

-Contralaag.

De toplaag zorgt ervoor dat het laminaat beschermd wordt en netjes blijft. De decorlaag is de laag die je ziet. Dit is gemaakt van papier waarop het design van het laminaat is geprint. De drager is een dikkere laag. Hiermee krijgt het laminaat zijn sterkte en stabiliteit. Tot slot de contralaag. Deze laag beschermt het laminaat van onderaf tegen vocht en zorgt ook voor stabiliteit. Bij laminaat heb je een zeer kleine kans dat de planken bol of hol kunnen trekken. Bij normale vloeren gebeurt dit door spanningsverschillen in de verschillende lagen.

Wanneer je meer wilt weten over wat we voor je kunnen betekenen kun je altijd contact met ons opnemen. Bel naar 06-81121309 of stuur een e-mail naar [email protected].

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen