Douwes Dekker

Douwes Dekker vloeren

DOUWES DEKKER®
Douwes Dekker® is het onderscheidende merk voor de beste laminaat- en PVC-vloeren, allemaal geschikt voor vloerverwarming! Bij veel consumenten is dit complete verkoopconcept bekend van de woonprogramma’s en Pinterest. de unieke 4-uurs garantie geldt dus ook voor deze vloeren!

DOUWES DEKKER® LAMINAAT
De collectie Douwes Dekker® laminaat bevat voor ieder wat wils. Iedere vloer heeft zijn eigen karakter met specifieke kenmerken: stoer of strak, robuust of elegant, ingetogen of overdadig, modern of romantisch, trendy of klassiek. Vlak, 2V of 4V, net wat de klant zoekt. Laminaatvloeren worden zwevend gelegd, bij elke vloer op de webshop worden geschikte ondervloeren getoond.

DOUWES DEKKER® PVC
De collectie Douwes Dekker® PVC-vloeren is ook bijzonder compleet. Planken, tegels en visgraten, er zijn tientallen zeer natuurgetrouwe hout- en steendecoren in diverse formaten. Er is zelfs een deel watervast! Er zijn vloeren met een klik verbinding en dryback uitvoering. De vloeren met klikverbinding worden zwevend gelegd, de dryback uitvoering wordt verlijmd. Bij alle vloeren op de webshop staat meer informatie over geschikte ondervloeren en lijmsoorten.

Pagina 1 van 4
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen