Ekofloors

Duurzame vloeren met een moderne uitstraling

Met de PVC-klikvloeren van EKOFLOORS kun je alle kanten op. Je geniet van de looks van een echte houten vloer en profiteert van de gemakken van een PVC-vloer. PVC is waterbestendig, geschikt voor vloerverwarming en eenvoudig te onderhouden. De PVC-klikvloeren bestaan uit 100% schoon PVC en er wordt enkel gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen die op verantwoorde wijze zijn verkregen. Ze zijn niet alleen duurzaam, maar ook ontworpen met een fris oog voor detail en stijl. Dankzij de klikverbinding zijn de vloeren gemakkelijk zelf te leggen. EKOFLOORS heeft PVC-klikvloeren met een toplaag van 0,3 mm en 0,55 mm. Zo is er een ruime keuze PVC-vloeren en is er voor iedere situatie de perfecte vloer.

Pagina 1 van 2

 

Voordelen volgens onze specialist

Waterbestendig

Realistisch formaat

100% schoon materiaal

Geschikt voor vloerverwarming

Hoge kras- en slijtvastheid

 

Onderhoudsadvies

De EKOFLOORS vloeren bestaan uit hoogwaardige en duurzame materialen. Om de kwaliteit te behouden is het van belang dat de vloer goed onderhouden wordt. Gelukkig is PVC ontzettend onderhoudsvriendelijk! Een groot deel van het onderhoud zit in het vuil- en stofvrij houden van de vloer. Zorg ervoor dat je meerdere keren per week, indien nodig dagelijks, zand en stof van de vloer verwijdert met bijvoorbeeld een stofzuiger.

 

  • Dweil de vloer tenminste eens in de 2 weken. Maak gebruik van de EKOFLOORS PVC-reiniger voor het standaard reinigen van jouw vloer.
  • Maak gebruik van de EKOFLOORS PVC-polisher voor intensieve reiniging van jouw vloer. Niet vaker dan eens per half jaar gebruiken.

 

 

kwalitatieve en duurzame vloeren 

Bij EKOFLOORS zijn we gepassioneerd in het creëren van vloeren die niet alleen mooi zijn, maar ook een positieve impact hebben op het milieu. Wij geloven dat duurzaamheid en design hand in hand kunnen gaan, en daarom streven we ernaar om vloeren te leveren die zowel esthetisch aantrekkelijk als milieuvriendelijk en betaalbaar zijn.

 

Wat maakt EKOFLOORS duurzaam?

- Geen schadelijke uitstoot omdat de grondstoffen worden gewonnen uit 100% schoon materiaal;

- De verpakkingen van de EKOFLOORS vloeren zijn op waterbasis en recyclebaar;- 

- EKOFLOORS PVC-vloeren kunnen 100% gerecycled worden;

- Het transport van de goederen gaat met langzaam varende schepen die minder uitstoot veroorzaken;

- Dankzij de hoge kras- en slijtvastheid gaan de EKOFLOORS vloeren jarenlang mee.

 

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen