berry alloc laminaat

Op zoek naar een nieuwe vloer? Ontdek de collecties hieronder

Het oppervlak van een laminaatvloer absorbeert geen vloeistof, waardoor hij spatwaterbestendig is. Maar wat als je een extreem bestendige vloer zoekt voor je keuken, badkamer, wasruimte of inkom? Dan is de hydro+ technologie jouw beste keus. Deze waterafstotende coating zorgt voor extra bescherming rond de randen van elke plank. Het resultaat is een 100% waterbestendige vloer, die elke vloeistof weerstaat.

Spatwaterbestendig

De perfecte keuze voor kamers die niet zo vaak te maken krijgen met vloeistoffen. 
Op zoek naar een spatwaterbestendige vloer? Bekijk de collecties van ConnectChateau of Trendline.

100% waterbestendig

De beste optie voor kamers waar meer vloeistof of vuil valt. de hydro+ technologie garandeert een 100% waterbestendige vloer. 
Op zoek naar een waterbestendige vloer? Bekijk de Ocean+ of Smartline 8 hydro+ collectie.

 

Ontdek onze revolutionaire hydro+ technologie

Die brachten ze al in 2008 op de markt, wat BerryAlloc tot pionier maakt in waterbestendige laminaatvloeren met de innovatieve hydro+ 
technologie. Wat deze formule zo uniek maakt? Haar duurzaamheid, prijs-kwaliteitsverhouding en jarenlange weerbaarheid tegen dagelijks gebruik.
Hoe werkt het? Er wordt een hydrofobe coating aangebracht op alle zijkanten van de plank. Zo dringt het water nooit in de voegen. Dit proces gebeurt tijdens de productie, dus de Ocean+ en Smartline 8 hydro+ collecties verlaten de fabriek volledig waterbestendig.

Benieuwd om te zien hoe dit werkt? Bekijk de video!

Vloer in uw eigen ruimte bekijken
Pagina 1 van 4
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen