COREtec Natuurals 1200 serie

COREtec Naturals 1200 serie is de stabiele PVC klikvloer van 120 cm x 18.2 cm die op iedere ondergrond geplaatst kan worden zonder probleem! Door de ultrasterke kern van COREtec is de vloer geschikt voor zowel nieuwbouw als woningen die gerenoveerd worden. Een extra ondervloer is niet nodig. Handig is dat de collectie van COREtec Naturals een 10dB geluiddempend certificaat heeft.

 

Goed bestand tegen krassen en vlekken

Alle COREtec Naturals 1200 series vloeren zijn voorzien van een sterke toplaag tegen krassen en vlekken. De toplaag heeft een dikte van 0.55 mm met een slijtklasse van AC5 - 33 die je alleen tegenkomt bij de beste PVC vloeren. In combinatie met de stabiele kern en kurklaag kan deze vloer best veel aan.
Onverwoestbaar is de vloer niet. Bij het slepen van zware voorwerpen over de vloer die niet voorzien zijn van vilt of andere bescherming zullen zeker beschadigingen achterlaten. PVC is zachter dan bijvoorbeeld een plavuizenvloer of laminaat en daar moet je rekening mee houden.

geschikt voor vloerverwarming

COREtec Naturals 1200 serie PVC vloeren zijn perfect te combineren met traditionele vloerverwarming. De warmteweerstand van 0.066 m² K/W ligt ver onder de grens van 0.140 m² K/W en zorgt voor een gelijkmatige doorgave van de warmte. Acclimatiseren van de vloer is niet nodig, je kunt direct starten met leggen van je COREtec vloer.

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen