CoreTec Collectie SurPlus

De COREtec® Floors Surplus-collectie, is de perfecte balans tussen duurzaamheid en stijl voor zowel commerciële als privéruimtes. Met de innovatieve Pro Core®-kern en meervoudige slijtlagen (0,55 mm) biedt Surplus en uitstekende stevigheid zonder uitzetting, zelfs in vochtige omstandigheden.

 

 

 

 

Vloer in uw eigen ruimte bekijken

 

collectie bestaat uit 12

De extra vinyllaag en geïntegreerde kurkonderlaag garanderen stabiliteit en comfort. De collectie bestaat uit 12 unieke designs met voordelen als waterbestendigheid, eenvoudig onderhoud, en de stijlvolle uitstraling die kenmerkend zijn voor COREtec®.

 

COREtec® Floors. 
Zo voelt zekerheid!

De juiste vloer kiezen kan lastig zijn. Sommige mensen stellen design voorop, anderen gaan voor kwaliteit en weer anderen kiezen voor gebruiksgemak. Bij ons hoef je niet te kiezen, want wij hebben het beste van alle werelden in één vloer gecombineerd: COREtec®. Knappe designs en buitengewone duurzaamheid. Comfortabel om op te lopen, en tegelijk waterdicht en slijtvast. Eenvoudig te plaatsen én onderhouden. Zo voelt zekerheid.

 

Vloeren voor elke interieurstijl

Ga je voor een natuurlijke of eerder ongewone look? Wij hebben een COREtec®-vloer die bij jouw stijl past. Van uiterst realistische nerfpatronen met de Embossed in Register-technologie (EIR), tot uitgesproken schuine randen, gekleurde voegen en meer. Er is een COREtec®-vloer voor elk interieur.

 

Ongeëvenaarde kwaliteit

COREtec®-vloeren zijn 100% waterdicht en kind- en huisdiervriendelijk. Met hun stevige kernen en dikke slijtlagen kunnen ze alle dagelijkse uitdagingen aan en blijven ze er een leven lang onberispelijk uitzien. We bieden een levenslange garantie op al onze residentiële vloeren.

 

Ontworpen voor eenvoud

Dankzij het innovatieve, geïntegreerde kliksysteem kun je jouw COREtec®-vloer zonder lijm, spijkers of extra ondervloer op elke ondergrond leggen. Vergeet schuren, polijsten, beschermen of vernissen: onze vloeren zijn uitermate onderhoudsvriendelijk. Gebeurde er toch een ongelukje? Met onze COREtec® Cleaning Kit is dat zo opgelost.

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen